Kjøpsvilkårene gjelder ved bestilling av varer på www.tennoy.net.

For privatpersoner gjelder Forbrukerkjøpsloven og Angrerettloven ved handel over nettet. For næringsdrivende gjelder Kjøpsloven. Selgeren er Tennøy Trading AS, Bergavegen 3, 6230 Sykkylven. Kjøperen er den privatpersonen eller bedriften som er oppgitt som kjøper i bestillingen.

For å handle på tennoy.net må du være fylt 18 år.

Tennoy.net leverer kun til adresser i Norge.

Vi benytter Netaxept betalingsløsning. Kort som kan benyttes er Visa / Electro og MasterCard / Maestro.

Vi har Nets «Remeber Me» løsning. Dette gjør det mulig å betale med kun å registrere kortets sikkerhetskode ( 3 siffer), dersom dere som kunde har benyttet en nettbutikk tidligere med denne løsningen og lagret nødvendige kortinformasjon. Dersom ikke og dere ønsker å ta dette i bruk, kan dere ved utsjekking av nettbutikken legge inn kortinformasjonen som kreves. Dette blir da lagret sikkert i Nets Remeber Me løsning. Neste gang dere besøker tennoy.net eller en annen nettbutikk som har Nets betalingsløsning er det nok å registrer sikkerhetskoden ved betaling.

Frakt blir belastet kjøper og eventuelle fraktkostnader kommer frem underveis i bestillingsprosessen samt på ordrebekreftelsen. Når din ordre er effektuert vil du motta en e-post med sendingsnummer slik at du kan spore ordren. Har du registrert mobilnummer ved bestilling, mottar du også hentemelding på SMS når pakken har ankommet ditt postkontor eller når ordren er klar for utkjøring ved hjemlevering. Har du valgt å hente ordren selv på lageret til Tennøy Trading AS, får du e-post når ordren er klar for henting.

Vi tilbyr produkter som har et norsk registrert varemerke. Dette skal sikre de strenge kvalitetskrav som vi har i Norge.

PRODUKTER VI TILBYR:

  • Kontinentalsenger
  • Rammemadrasser
  • Madrasser
  • Overmadrasser
  • Madrassbeskyttere
  • Dyner og Puter
  • Sovesofaer
  • Sofaer
  • Stoler

Angrerett
I henhold til Angrerettloven har privatkunder rett til å returnere varer kjøpt på internett innen 14 dager etter at de er mottatt. Ønsker du å benytte Angreretten, må du først kontakte kundeservice for å avtale dette. Du som kunde står ansvarlig for returkostnader og trygg retur. Vi gjør oppmerksom på at returvarer sendt med postoppkrav ikke vil bli hentet ut, og at ikke avtalte returer risikerer å sendes tilbake til avsender uten forvarsel.

En vare som returneres på angreretten skal kunne selges som ny. I praksis vil dette si at den må returneres i samme stand som du motok produktet og slik du forventer at et nytt produkt skal leveres. Varer som kommer i retur uten at dette er overholdt blir returnert til avsender. Varen skal returneres komplett i original og uskadet emballasje.

Agrerettskjema finner du ved å logge deg inn på «Min konto» på tennoy.net og skriv ut skjemaet der fra.Merk retur med Angrerett, samt returnummer, og benytt følgende adresse:

Tennøy Trading AS
Bergavegen 3
6230 Sykkylven

Reklamasjon/reparasjon
Ønsker du å benytte deg av Reklamasjonsretten eller å sende inn noe for reperasjon, må du først kontakte vår kundeservice for å avtale dette. I henhold til norsk Kjøps- og Forbrukerkjøpslov har du intil 5 års reklamasjonsrett på et produkt. Videre kargjøring i forhold til reklamasjonen vil bli gitt fra kundeservice,

Vår viktigste filosofi er at en handel fra Tennøy skal gi kunden en positiv opplevelse både når det gjelde produkt og service. Med fornøyde kunder skal varemerket   bygges og bli kjent.

Tennøy Trading AS besitter 30 års kompetanse innen møbelindustrien, hvor produktutvikling, innkjøp, produksjon og logistikk har vært fokusområde.

Vi har hovedkontor, lager og butikk i møbelbygda Sykkylven.

Top